Géniusz és Társa Kft.    épületgépészet - tervezés - kivitelezés - alternatív energia - értékesítés - szerviz - éves karbantartás - szaktanácsadás
00:00:00
Kapcsolat
ARISTON Gázkazán márka szervíz, kazán csere és kémény telepítés : Gimpl Béla gázszerelő mester : geniuszestarsa@gmail.com
Gázkazán beüzemelés Budapest  06-30-948-2102

Kosár
0 termék, 0 Ft
Kosaram »

Kamco

Kamco SYSTEM HUSH Fűtésrendszer vízkőtelenítő koncentrátum 500 ml
 / Kamco SYSTEM HUSH Fűtésrendszer vízkőtelenítő koncentrátum 500 ml

Cikkszám:
BSH007

Márka:


A termék ára:
9 850 Ft
Nettó: 7 756 Ft

 

A termék leírása:

Kamco SYSTEM HUSH Fűtésrendszer vízkőtelenítő koncentrátum 500 ml részletes ismertetője

500 ml GENTECH SYSTEM HUSH Fűtésrendszer vízkőtelenítő koncentrátum alkalmas arra, hogy egy tipikus 100 literes (kb. 10 radiátoros) rendszer hőcserélőjét letisztítsa.

A nem megfelelően, vagy régen lemosott fűtésrendszerekben vízkő, rozsda is kialakul, mely rásül a gázkazán hőcserélőjének belső felületére. Ennek eredményeként a kazán teljesítménye csökken, zajossá válik, idővel pedig tönkremehet.

Megoldásként kínáljuk a GENTECH SYSTEM HUSH Fűtésrendszer vízkőtelenítő koncentrátum és a GENTECH SystemSafe-DM Inhibitor koncentrátummal történő javítási procedúra alkalmazását.
Nem szükséges külső pumpa az alkalmazáshoz. Hatását 2-3 hét alatt fejti ki teljesen, a kazán normál működése mellett. Javasolt ezután GENTECH SystemSafe-DM Inhibitor koncentrátummal feltölteni a rendszert a további lerakodások, szennyeződések kialalakulásának megakadályozása céljából.

Feloldja a rozsdás, korrodált szennyeződéseket, elbontja kisebb vízköves lerakódásokat, úgy hogy nem képez olyan blokkokat, amik károsíthatnák a keringető szivattyút.

Nem tesz kárt a rendszer fémes és nem-fémes elemiben sem, szinte 0 körüli pH értékkel rendelkezik. Így alkalmazható nagyon öreg és elhanyagolt rendszerekben, amikhez az agresszívebb folyadékok használata már esetleg nem javasolt. Ön-semlegesítő hatású, a rendszerben maradhat.

Zajos, vízköves kazánok tisztítására szolgáló koncentrátum.

Műszaki adatok


Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz